Chopok a magyar sízők által igencsak kedvelt síterep. Szlovákia legnagyobb és legjobb lesikló- és snowboard pályáit itt találjuk. A sípályákat folyamatosan karban tartják és hóágyúzzák. Kivilágított pályákon éjszakai síelésre is van lehetőség.

A fejlett infrastruktúra, az aprés ski (síelés utáni szórakozás) lehetőségei sokat fejlődtek az elmúlt években. A sípályák között mindenki megtalálhatja a tudásának megfelelőt. A Burton Snowboard Park Szlovákia legnagyobb és legjobb snowboard parkja. Leghosszabb lesiklópálya: 3 360 m.

Előnye, hogy Budapestről 250 kilométerre található, és viszonylag olcsó. A magyar síelők között a rendszerváltás előtt a legnépszerűbb úti cél volt, a néhány éves visszaesés után ismét egyre látogatottabb, elsősorban a valóban komoly fejlesztéseknek, melynek köszönhetően a szolgáltatások európai színvonalra emelkedtek.
Síiskolájában a teljesen kezdők számára szakképzett síoktatók állnak rendelkezésre. A gyerekek részére a sí-oviban síoktatást és szórakoztató programokat szerveznek.

Családias hangulatú vendégház Liptószentmiklóstól 10 perc autóútra, 10-12 fős társaságok részére. Az emeleti vendégszintet közös nappaliból nyíló 2-4 fős hálószobák, konyha és fürdőszoba alkotják. A házigazda szakács, a koszt és a vendéglátás színvonala kiváló.